FOLLOWERS

SEBELUM TU TINGGALKAN JEJAK DULU NANTI BOLEH SAYA IKUT!!!

KAWAN2 SAYA

Thursday, November 18, 2010

CONTEST ‘LIKE..LIKE


contest baru untuk rakan bloggers di luar sana. rasanya contest ni amat mudah sekali. korang tak perlu karang ayat, tak perlu nak fikir-fikir sangat. apa yang korang perlu buat hanyala…

syarat-syarat penyertaan seperti dibawah:-

1) LIKE facebook kami..

*di mana??? (di bahagian atas kanan blog nurulzcollection) atau layari facebook kami dengan klik logo di bawah ni..*

2) Nyatakan dari mana korang tahu mengenai contest ini …

contoh: Saya tahu contest ni dari

http://loveninasyakina.blogspot.com

3) Tinggalkan komen berserta url dan nama facebook korang di komen ini..Ini untuk memudahkan kami mengesan jejak langkah peserta contest ini.

4) Copy dan paste entri dalam ‘contest like..like’. Kemudian sebarkan contest ini ke rakan-rakan bloggers korang yang lain. seramai yang mungkin tau. sebabnya… ada hadiah yang menanti untuk peserta yang namanya paling banyak disenaraikan sebagai referral..

Hadiah dan Pemenang??

Hadiahnya ialah…RM50.00 untuk mereka yang menjadi referral teringgi dalam mempromosikan contest ni.

Pemenangnya pula akan diumumkan seminggu selepas tarikh contest ini tamat.

TARIKH TAMAT??

Contest bermula pada hari ini…14 November 2010
Contest berakhir pada …15 Disember 2010

kawan2 nak join klik je link bawah ni!!

http://www.dilahdilot.com/nurulzcollection/2010/11/14/contest-like-like/

1 comments:

Syarikat said...

Ok..Pihak NC telah menerima penyertaan anda. Jangan lupa untuk promote supaya peluang untuk menang akan menjadik lebih cerah.:-)

Post a Comment

HINGGA 2MARCH2011

HINGGA 1FEB2011

AWARD FOLLOWER

AWARD FOLLOWER ZON2U

YATSYATI.COM

~ BISIKAN HATI HAMBANYA ~

~ BISIKAN HATI HAMBANYA ~

Aku jadikan Surah Al-Quran itu Surat Cintamu
Ya Allah,
Aku jadikan nya teman hidup dimana jua ku berada...
Aku jadikan Solat, talian hubunganku denganMu
Ya Allah,
Takala rindu melanda... Bisikan Dzikir...
menjadi penawar hati ku
Ketika sujud...Aku memohon agar Kau
menerimah amalan ku...
Dalam Tahajud ku bisikan ..
Ya Allah, moga Engkau letakkan aku bersama yang Kau kasihi..
Dan panggilan pulangku...-

BLOGLARIAN

HINGGA 26DIS2010

FOLLOWER AWARD NORGADIS

Create your own banner at mybannermaker.com!

ADD BLOG GIVEAWAY

 

Template by Maya