FOLLOWERS

SEBELUM TU TINGGALKAN JEJAK DULU NANTI BOLEH SAYA IKUT!!!

KAWAN2 SAYA

Sunday, January 30, 2011

TEPUNG DAN KEK


Saya nak join GA MamaMirza...
jom la join jugak,klik SINI...
berakhir hingga 31JAN2011...
saya teka nama penuh kanak2 comel tu ialah...
muhammad akif Mirza bin muhammad hijrah
muhammad harraz Mirza bin muhammad hijrah...

Thursday, January 27, 2011

MAMA KYRA 1st GA


Saya nak join GA MamaKyra..
GA akan berakhir pada 26FEB2011...
jom join ramai2...klik SINI...
saya nak tag cikanna

1st GA PEARL BY MOON



saya nak join GA Munirah..
saya join GA ni kerana saya minat join GA,
dapat ramai kawan dan kalau menang leh dapat hadiah..
Antara warna putih,peach dan hitam....
Semestinya saya akan memilih warna peach.
Saya suka warna peach ni sebab nampak ceria,
warnanya lembut dan menyejukkan hati.

saya nak tag:-

Tarikh tutup pada 14.2.2011
klik SINI kalau nak tahu syarat2 GA...

WIN A FREE BAG FROM BABYIBU!!!



Jom join Win A Free Bag From BabyIbu!!!
contest berakhir pada 25FEB2011..
nak join jugak??? klik SINI...

hadiahnya!!
Organize Anne yang bernilai RM 52 daripada BabyIbu Shoppe
9 voucher bernilai RM190 daripada Tote Boutique

SINFULLY STITCHED - MY FIRST GIVEAWAY

Sinfully stitched - my first giveaway
nak join klik SINI..
GA berakhir pada 9FEB2011...

CONTEST HOLIDAY UMMI 2011


saya nak join contest Ummi..
salah satu syarat contest kena teka tempat percutian Ummi nanti
(cuti Chinese New Year 3-5FEB2011)
saya teka Ummi akan ke Pulau Langkawi..
saya nak tag nadiah dan cikanna
contest berakhir pada 15FEB2011..
nak join klik SINI...

nie gambar percutian saya ketika diBeras terbakar Langkawi..

:: COMEBACK GA - lalalalalaaaaaa ::


Saya nak join GA lizz@erol...
jawap soalan dulu..
1.Tarikh perkahwinan...24MEI2009
2. Tarikh kelahiran putera sulung...7JUN2010

GA berakhir pada 1FEB2011..
jom la join ramai2..klik SINI...

Contest menangi set Sauna Diamon, Cek Tunai & 5CoNtEsT Menangi Set Hadiah Misteri....!!!


Contest menangi set Sauna Diamon, Cek Tunai & 5CoNtEsT Menangi Set Hadiah Misteri....!!!

contest diadakan di blog http://www.saunamu.com..
hadiah yang ditawarkan sangat lumayan..
jom la join ramai2,klik SINI..
contest berakhir pada 15FEB2011...
sekiranya berminat nak membeli mandian sauna saya syorkan beli la di
E-SHOP@WISH'S kerana di sini terdapat banyak jenis produk sauna seperti:-




SAUNA JADE INFRARED



























Set Sauna Jade FIR:
1. Sauna Tent
2. Remote Control
3. panel Pemanas Far Infrared
4. 2 Kayu Penegak Sauna Tent
5. Kerusi Lipat
6. Pengurut Kaki

KEISTIMEWAAN SAUNA JED FIR:
~Mudah dilipat dan dipasang serta boleh dibawa ke mana-mana
~Boleh dikawal masa antara 5-30 minit...Mengikut kemampuan anda
~Kain tebal dan kalis air
~Terdapat dalam tiga pilihan warna iaitu putih, pink dan biru.
~Paling terkini di pasaran!
~Jaminan produk selama 1 tahun.
~Terdapat dalam tiga warna menawan: pink, silver dan biru.

JADE FIR SAUNA diperbuat daripada 3 lapisan kain, di mana mengandungi pemanas infra merah. Jika di persekitaran yang sememangnya panas, sauna infra merah selalunya dibuat di kawasan terbuka dan masih memanaskan penggunanya dengan cara yang serupa, memandangkan pemanas tersebut tidak bergantung kepada cuaca yang panas, tetapi kepada cuaca yang ‘suam’ di mana pengguna pasti akan mengeluarkan peluh. Kebiasaannya, sauna ini akan ditempatkan di dalam ruang, yang membenarkan udara mengeluarkan haba dan memberikan kesan sauna tradisional. Di dalam perkataan lain, JADE FIR SAUNA menghasilkan suasana bersauna manakala pengeluar haba (heater) tersebut memberikan terapi infra merah yang sebenar.
Di dalam sauna infra merah, pengeluar haba infra merah tersebut akan mengeluarkan sinaran tenaga, yang menyerupai sinaran matahari tetapi tanpa sinaran sinar ungu yang berbahaya. Hampir semua pengeluar haba (heaters) dibuat mengikut teknologi yang dihasilkan pada tahun 1965 oleh Dr. Tadashi Ishikawa, ahli Jabatan Penyelidikan & Pembangunan Fuji Medical.

Apakah itu Infra Merah?

Sinaran Infra Merah ialah sinaran elektromagnetik dari gelombang (wavelength) yang lebih panjang dari sinaran cahaya, tetapi pendek sedikit berbanding sinaran gelombang radio. Sinaran infra merah ini akan menembusi badan, seterusnya memanaskan badan dan mengeluarkan haba melalui proses “penukaran”,
dan bukannya memanaskan udara di sekitar manusia.


Adakah selamat?
Ya, Produk JADE FIR SAUNA adalah selamat!

Produk sauna kami menggunakan haba panas yang selamat dan efektif, sama seperti sinaran panas haba matahari yang menyamankan. Sinaran panas haba adalah lebih berkesan kerana ia memanaskan tubuh badan manusia, dan bukannya udara sekitar manusia. Ini membolehkan badan manusia menyerap sehingga 93% sinaran haba panas yang disalurkan dari sauna infra merah kami.

Gelombang sinaran infra merah tersebut akan memasuki ke dalam tisu badan sehingga 45mm ke dalam. Tenaga haba yang terhasil (dari infra merah) tersebut selaras dengan sinaran tenaga haba yang dikeluarkan oleh tubuh badan manusia itu sendiri. Banyak faedah dari segi kesihatan jika manusia sering menggunakan sauna untuk menyihatkan tubuh badan mereka.

Produk sauna kami adalah sangat berkualiti dan harganya juga amat berpatutan jika dibandingkan dengan produk sauna lain di luar sana yang belum tentu terjamin keberkesanannya.

Far infrared radiation (FIR) atau Sinaran Infra Merah Jauh telah diklasifikasikan sebagai tidak berbahaya kepada manusia. Malahan, sinaran haba infra merah sering digunakan untuk memanaskan bayi yang lahir secara pra-matang di dalam inkubator hospital. Tetapi kepada mereka yang berpenyakit dan di dalam keadaan yang tidak mengizinkan tidak dibenarkan menggunakan sauna atau jika perlu menggunakannya, haruslah menggunakannya dengan amat berhati-hati kerana tidak mahu sebarang kecederaan menimpa mereka.








Nota: Klik imej untuk zoom gambar












HARGA: RM660.00 (N/P: 740.00)
PERCUMA:
Kerusi Lipat
Pengurut Kaki
Herba Aura Sauna
Penghantaran Gdex Express:
Semenanjung Malaysia: PERCUMA
Sabah/ Saraw
ak: RM70.00

GIVEAWAY - SAYA NAK HADIAH NIE


Saya nak join GA dilazfamily...
nak join? klik SINI...
GA berakhir hingga 28FEB2011..
saya nak tag nadiah dan cikanna..

Wednesday, January 26, 2011

GIVEAWAY EYSHA



Happy 6th anniversary Eysha..
muga bahagia hingga keakhir hayat..
dalam melayari bahtera perkahwinan..
saya nak tag ladyell,norgadis dan yanti..
jom la join..klik SINI ya!
GA berakhir hingga 9FEB2011..

CONTEST : MONEY GUESS


saya nak join contest Hisyam...
teka berapa jumlah duit kat bawah ni..
jawapan saya RM173.55
saya nak tag ladyEll...
jom teka ramai2..klik SINI..
berakhir pada 5FEB2011..

Tuesday, January 25, 2011

GIEYANA GIVEAWAY ~ I'M LOOK YOUNGER !


Saya nak join GA Gieyana...I'm Look Younger !!
Happy b'day Gieyana,muga dipjgkan umo dan dimurahkan rezeki,
jom join ramai2 klik SINI...
berakhir pada 20FEB2011...
Hadiahnya..Perfume from Body Shop
dan FM dari Penang utk 5 lucky

AWOKPENYU.KIDZ GIVEAWAY


Saya nak join GA Zurani...
sempena pembukaan kedai online nya AwokPenyu.Kidz..
tahniah muga berjaya dialam buisness..
jom la join ramai2 klik SINI...
GA berakhir pada 25FEB2011..

GIVEAWAY!!!! EASY TO ENTER...NO SLOGANS ETC!


WIN THIS GORGEOUS COACH WRISTLET ! Valued at RM275
saya nak join GA Ariana..
jom join klik SINI...
senang untuk menyertainya tanpa slogan..
hadiahnya pun best..

1st GIVEAWAY BESDAY 23th


saya nak join GA Umie..
sempena hari lahir ke23..
selamat hari lahir muga pjg umo dan tercapai segala impian selama ini..
saya nak tag cikanna,nadiah dan ladyEll...
jom join,klik SINI..
GA berakhir pada 17FEB2011...

1st GIVEAWAY ANG POW CHINESE NEW YEAR


saya nak join 1st GA Peterekha..
tak lama lagi kan Chienese New Year..
saya nak ucapkan selamat Tahun Baru Cina buat Peterekha..
" Wishing you prosperity and happiness"
saya nak tag nadiah,cikanna dan ladyEll..
join ya! klik SINI...

Monday, January 24, 2011

MY ANNIVERSARY GIVEAWAY





saya nak join GA Neza..
sempena anniversarry nya ke8..
muga bahagia ya! hingga keakhir hayat..
nak join GA klik SINI...

gambar diambil dimajlis persandingan dirumah saya..
saya dan suami bercinta selama 3 tahun..
melafaz akad pada 5DIS1985..
mahligai bahgia kami dah bertakhta selama 26 tahun..
dihiasai dengan kehadiran 5 putri dan 2 putra..
setiap kali anniversary kami saya jugak menyambut hari lahir saya..
iaitu 4DIS..
semuga perkahwinan ini akan berkekalan hingga akhir hayat,
kami berdua..senantiasa dalam lindunganNya..
GA ni berakhir pada 31JAN2011...

Sunday, January 23, 2011

GA KEMBALI LAGI


saya nak join GA KasihArtika lagi..
happy 1st anniversary dalam dunia blog...
mana tahu kali ni bertuah..
saya nak tag cikanna,nadiah dan ladyell..
jom la join ya..klik SINI...
berakhir pada 30JAN2011..

Saturday, January 22, 2011

GIVEAWAY ALIA OHH ALIAA


Saya nak join GA Alia..
tarikh tutup GA pada 14FEB2011..
saya nak tag cikanna,nadiah dan ladyEll..
nak join klik SINI....
blog Alia tu simple n saya suka kerana dia colour pink..
selera anak dara sekarang pink sana sini..
sejuk mata memandang..

UMMI ZAYDA 1ST GIVEAWAY...YAYY~~


saya nak join GA UmmiZayda..
happy 1st anniversary dalam dunia blogging ni..
jom la join ramai2...klik SINI...
GA berakhir hingga 25FEB2011...

GIVEAWAY KEYCHAIN COMEL UNTUK SAYA


comelkan keychain2 kat atas tu..
kalau nak, jom join GA Farasakura...
GA berakhir pada 5FEB2011..
saya nak tag ladyEll yang comel..
nak join? klik SINI...

GIVE AWAY DR PURPLE SHADES




jom kita ramai2 join GA Sha...pemilik PurpleShades
klik SINI...
GA akan berakhir pada 27JAN2011..

MY BIRTHDAY GIVEAWAY


saya nak join GA Nina..
GA berakhir pada 12FEB2011..
nak join klik SINI ya!
saya teka tarikh besday nina pada
1. 8FEB2011
2. 10FEB2011..

MY HARDWORKING CHILD/CHILDREN CONTEST


saya nak join contest kat atas tu...
sehingga 10FEB2011..
nak join jugak? klik SINI...nak tag yanti dan ladyEll
kat bawah ni gambar my son..
kena dera tolong kemas batu bata,lepas barbique tempohari..
Muhammad Iman Hakimi....5tahun


Friday, January 21, 2011

CHANTEQ'S 1'st GIVEAWAY


jom join GA ChanteqS...
GA berakhir pada 15FEB2011....
nak join klik SINI....

1st GA DARI DUNIA KUELKEN


GA sempena perasmian blog DuniaKuElken...
jom join ramai2...klik SINI..
GA berakhir pada 4FEB2011...
saya nak tag ladyell dan yanti...

1st GIVEAWAY SWEETMAMA:TEKA TEKI ZAKUAN & TAPAK KAKI


saya nak join GA sweetMama...
GA akan berakhir pada 25JAN2011...
jom la join ramai2,klik SINI...
Umur Zaquan Semasa Tapak Kaki Ini Dibuat adalah 2tahun 5bulan 21hari

CG ZUE BIRTHDAY GIVEAWAY

Salam,saya nak join GA Cikgu Zue..
"selamat hari lahir muga dpjgkan umo dan sehat2 selalu"
jom join ramai2..
klik SINI..GA berakhir pada 7FEB2011...
Saya suka alam persekolahan kerana terlalu banyak kenangan indah disitu,
dapat ramai kawan dan belajar benda2 baru..

FASHION BAG LUCKY DRAW


nak beg macam kat atas tu!!!

jom join GA Hana Kirana...
join ramai2...klik SINI...
GA berakhir pada 18FEB2011....

Thursday, January 20, 2011

1ST GA - PROMOTE ILY'i NATRAH


Saya nak join GA miss nana...

GA akan berakhir pada 28JAN2011...

nak join jugak? klik SINI...

saya nak tag ladyell,simplemama dan hezesuze...

GIVEAWAY TAHUN BARU


jom join GA di Diariniaga.com...
GA berakhir hingga 31JAN2011..
nak join klik SINI ya!!


cantik kan dress kat atas ni...
koleksi dari butik biFA's collezion

CONTEST TEKA PERCUTIAN!!


Saya teka Fatin akan bercuti di LANGKAWI

saya nak tag yanti,deqlis dan norgadis...
nak join GA klik SINI ya!!
berakhir pada 31JAN2011...

1st GIVEAWAY DARI LIEROSEQIEMI


"HARUSLA KERONSANG SABAH JADI PILIHAN"

saya nak join GA LieroseQiemi...
jom join ramai2 klik SINI ya!!...
berakhir pada 28JAN2011,12tghari..

HADIAH FM DARI ABU DHABI


saya nak join GA sukasukimain2..

jom la join ramai2 klik SINI...
berakhir pada 25FEB2011....

GIVE AWAY BULANAN 2


jom ramai2 join GA ke2 BulBulCraft...
teka apa gambar yang dikotak2kan tu!
nak teka jugak??klik SINI...
berakhir 19FEB2011...

jawapan saya brooch craft kat bawah ni..

LUCKY GIVEAWAY BY LITTLEIMIE


salam,saya nak join GA Littleimie..
nak join??? klik SINI...
GA berakhir hingga 28FEB2011...
saya nak tag zue dan yanti

Wednesday, January 19, 2011

ADIANIEZ GIVEAWAY : RIANG RIA DARA BERDUA


salam,saya nak join GA aIda ibu kpd nurin dan Syuhada.......
happy b,day sayang!!
jom join ramai2...klik SINI...
GA berakhir pada 23FEB2011,9.20malam...

Monday, January 17, 2011

GIVEAWAY BY ILYA ALIAS

sebenarnya Ilya Alias jugak seorang penulis..
banyak karya2 yang telah dihasilkan olehnya..
antaranya novel2 dibawah ni..
Jom kita ramai2 memeriahkan GA yang sedang Ilya adakan...
GA berakhir pada 27JAN2011...
nak join klik SINI ya!!!

OTAI -Tunjuk Bakat

OTAI -  Lawan Jadi Kawan

ILYACRAFT GIVE AWAY

jom join GA iLyaCraft...
GA berakhir pada 27JAN2011..
nak join???
klik link kat bawah ni ya!!!

I♥CONTESTBLOG 1st GIVEAWAY


Nak join GA Nor Asida sempena pembukaan blog baru &
"Tarikh Keramat"...
Asid dilahirkan pada 17JUN2009...

tarikh akhir GA pada 27MAC2011...
saya nak tag cikanna dan nadiah..
jom join klik SINI ya!!!

YAN'S CRAFTY BLOG GIVEAWAY


Nak join GA Yan'sCraft pulak...
GA berakhir 21JAN2011...
jom join ramai2..klik SINI ya!!!

Sunday, January 16, 2011

" LUCKY FOLLOWERS ~ SAYA MAU HADIAH"


Saya nak join GA misz Sheyla yang manis dan bergaya kat atas tu..
kalau bertuah menang GA yang dianjurkan akan dapat rm5o tunai....
ada jugak hadiah topup...
GA berakhir pada 31JAN2011...
jom ramai2 join GA ni...klik SINI...

GIVEAWAY CORETANKU


Nak hadiah baju muslimah?
meh join GA Anamarza....
tarikh tutup GA 7FEB2011...
nak join klik SINI ya!!!

Friday, January 14, 2011

HADIAH BIONIC WOMEN DAH SAMPAI


hari tu join GA BionicWomen..Sahaili..
nak tgk keputusan menang tu kat SINI...
n3 saya pulak kat SINI...
dapat tabung katak hijau kat bawah ni...
cutenya...terima kasih saya suka,anak2 pun suka...
tabung tu jadi milik anak lelaki saya..
nak ajar dia menabung....bagus jugak ajar dari kecik2 ni..
muga ukhwah yang terjalin berkekalan selamanya...



HINGGA 2MARCH2011

HINGGA 1FEB2011

AWARD FOLLOWER

AWARD FOLLOWER ZON2U

YATSYATI.COM

~ BISIKAN HATI HAMBANYA ~

~ BISIKAN HATI HAMBANYA ~

Aku jadikan Surah Al-Quran itu Surat Cintamu
Ya Allah,
Aku jadikan nya teman hidup dimana jua ku berada...
Aku jadikan Solat, talian hubunganku denganMu
Ya Allah,
Takala rindu melanda... Bisikan Dzikir...
menjadi penawar hati ku
Ketika sujud...Aku memohon agar Kau
menerimah amalan ku...
Dalam Tahajud ku bisikan ..
Ya Allah, moga Engkau letakkan aku bersama yang Kau kasihi..
Dan panggilan pulangku...-

BLOGLARIAN

HINGGA 26DIS2010

FOLLOWER AWARD NORGADIS

Create your own banner at mybannermaker.com!

ADD BLOG GIVEAWAY

 

Template by Maya